Trosa Stadshotell & Spa

Trosa

Trosa Stadshotell och Spa är ett hotell med genuin charm och atmosfär från gångna tider. Vi erbjuder matsalar med vita dukar och kristallkronor eller en modern bistro och bar samt finns en härlig innergård som är uteservering under sommaren. Stadshotellet har ett kök med höga ambitioner och lokala råvaror så långt det är möjligt samt en utmärkt vinkällare. Hotellet har 44 rum och 70 bäddar. Personligt inredda rum med fri wi-fi och smart-TV.
Ett spa med härliga behandlingar och en relaxavdelningen med varm källa, aromarum, torr- och ångbastu. Här finns också träningsrum, spalounge med bar samt butik för kroppsvård och skönhet.  Våra hotellrum har renoverats under de senaste åren. Det finns luftrenare i elva av rummen för att hjälpa personer som har luftrörsproblem. Alla rum har fri wi-fi och smart-TV med Internetaccess.


Trosa Stadshotell & Spa

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Trosa Stadshotell & Spa
Västra Långgatan 19
619 35 Trosa

E-post: info@trosastadshotell.se

Telefonnummer:
0156-170XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.