Orbaden Spa & Resort

Vallsta

På Orbaden Spa & Resort erbjuder vi olika typer av boende i mysiga hotellrum, sviter inredda av lokala kändisprofiler eller lite rymligare lägenheter för familjen. Vi har också torpet med plats för den stora familjen eller pepparkakshuset där du får ditt eget lilla sommartorp men med service i form av städning och mat.

RESTAURANGEN MED NORRLANDS VACKRASTE UTSIKT
Vår restaurang håller öppet dagligen med frukost, lunch och middag.
Vi vågar påstå att vår restaurang ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Om det är den vackraste i Norrland tycker vi att du ska bedöma själv. Att köket dessutom är renommerat för sin matlagningskonst, gör inte saken sämre. Välutbildade kockar, omsorgen om råvarorna, de höga kraven på hygien och miljö gör ätandet till en njutning. Menyn har ofta inslag av ortens specialiteter. Vällagad husmanskost är viktig men vi låter oss också gärna influeras av det internationella köket. Vi väljer att i första hand använda lokal- och närproducerade råvaror.
I den nybyggda restaurangen har vi möjlighet att ta emot upp till 250 gäster.
Vår spaavdelnig innehåller stora relaxytor, två pooler inomhus, utomhusbubbel, torr och ångbastu, samt vår underbara infinitypool, allt med utsikt över älven.

Läs mer om våra weekendpaket här: orbaden.se/paketpriser/


Orbaden Spa & Resort

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 4895 SEK
Vallsta

Orbaden Spa & Resort
Gamla Orbadenvägen 86
820 11 Vallsta

E-post: info@orbaden.se

Telefonnummer:
0278-62 15 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.