Boka weekend, weekendpaket i Norrland.

Res i väg med kärleken på en romantisk weekend i Norrland. Se vårt utbud av hotell med weekendpaket. Tjejweekend, shoppingweekend. Boka redan i dag!

Hotell Järvsöbaden
Järvsö - Norrland
JÄRVSÖ mitt i Hälsinglands storslagna natur – pärlan i detta kulturlandskap – erbjuds året om möjligheter till rekreation och aktiviteter för alla smaker och åldrar.

Orbaden Spa & Resort
Vallsta - Norrland
Vår spa-anläggning i Orbaden är en naturlig och självklar plats för återhämtning av både kropp och själ. Varva behandlingar med stärkande promenader i den underbara miljön. Låna en kanot och glid ut på älven, eller flyt i vår 35 gr. mineralsaltspool.

Clarion Collection Hotel Uman
Umeå - Norrland
Välkommen till Clarion Collection Hotel Uman Clarion Collection Hotel Uman som ligger i Umeå centrum är inrymt i Umeås gamla stadsläkarvilla. Huset är varsamt och kunnigt ombyggt till ett förstaklasshotell. Visste du att ordet Uman är det lappländs...

BEST WESTERN Hotell SöderH
Söderhamn - Norrland
Njut av en lyxig helg på tu man hand i den charmiga kuststaden Söderhamn. På BEST WESTERN Hotell SöderH kopplar ni av i en harmonisk och genuin hotellmiljö och avnjuter ett välkylt mousserande vin och inte minste en läcker middag.

Pris fr 939 SEK
Söderhamn
Pris fr 1596 SEK
Söderhamn
Pris fr 4550 SEK
Vallsta
Pris fr 1840 SEK
Järvsö