Boka weekend, weekendpaket i Södermanland.

Res i väg med kärleken på en romantisk weekend i Södermanland. Se vårt utbud av hotell med weekendpaket. Tjejweekend, shoppingweekend. Boka redan i dag!

Hedenlunda Slott
Flen - Södermanland
Redan när Ni svänger av landsvägen och in på den lilla grusvägen, strax innan den gamla lindallén börjar, kan Ni känna lugnet sprida sig i kroppen. Nu är det inte långt kvar. Snart öppnar sig landskapet och den gula stenbyggnaden med sina f...

Hotel Statt i Katrineholm
Katrineholm - Södermanland
Vi erbjuder Er en natt i en av våra VIP-rum med jacuzzi. I rummet väntar mousserat vin och något litet gott, morgonen därpå njuter ni en härlig frukostbuffé i hotellets restaurang.

Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Eskilstuna - Södermanland
Sundbyholms Slott erbjuder god mat och god sömn i vacker slottsmiljö vid Mälarens södra strand, en timme från Stockholm.

Strand Golf Resort
Eskilstuna - Södermanland
Tidlös atmosfär mitt i Mälardalen. Strand golf,hotell och restaurang, är en idyll på landet, borta från stadens trafik, avgaser och oljud. Här kan du andas frisk luft och lyssna till tystnaden, ett ljud som allt för få upplever till vardags.

Trosa Stadshotell & Spa
Trosa - Södermanland
Trosa Stadshotell erbjuder matsal och festvåning med vita dukar och kristallkronor samt en modern bistro. En solig innergård som värma svala sommarkvällar. Stadshotellet har ett kök med höga ambitioner samt en utmärkt vinkällare.