Hennickehammars Herrgård

Filipstad

Weekendpaket på Hennickehammars Herrgård

Dags för ett avbrott i vardagen och tid för att ta hand om själen, få ny energi, njuta och helt enkelt må bra? Då är du välkommen till oss!

Ta en lång skön promenad i våra trolska skogar, låt kroppen omslutas av varma masserande bubblor i vår härliga relaxavdelning (som du bokar och har alldeles för dig själv...), kanske ett träningspass i gymmet, koppla av i baren innan och njut sedan av en sagolikt god middag från Värmlands bästa kök i vår vackra matsal.

Efter en god natts sömn i något av våra charmiga rum, väntar en högtidsstund - frukosten! Sitt länge och njut vår frukost med nygräddade våfflor, hembakat bröd, fil/youghurt med alla möjliga och omöjliga tillbehör och nybryggt kaffe.

Hennickehammars Herrgård

682 92 Filipstad

E-post: info@hennickehammar.se

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.