Badhotellet

Tranås

Låt oss skämma bort dig med ett weekendpaket fylld av hälsa och välbefinnande.

Passa på att skämma bort dig själv och någon du tycker om med en härlig weekend. Vi välkomnar er till en weekend för alla sinnen, fylld med goda smaker, överraskningar och kära minnen!  Åk bort med din käresta eller med kompisarna, vi har weekendpaket för alla. Vad sägs om en spa-helg med tjejerna, romantisk hotellweekend för två, gourmethelg som kittlar dina sinnen eller varför inte en dansweekend på dansbanan eller på golfbanan. Oavsett vad ni önskar för weekendpaket så kommer er helg bjuda på en minnesvärd helg i en avkopplade lyxig miljö. Njut i våra vedeldade bad och bastutunnor med utsikt över Svartån och unna dig själv en skön behandling. Våra rum har alla bekvämligheter och en härlig frukostbuffé ingår alltid.

Njut av vila och avkoppling på Badhotellet i Tranås bort från liv och rörelse! Vi finns i Småland med närhet till både Linköping och Jönköping.

Boka på:
0140-462 XX

Badhotellet
Ågatan
573 25 Tranås

E-post: info@badhotellet.com

Telefonnummer:
0140-462 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.